За нас

Ние, от Го Ин Стайл ЕООД, имаме дългогодишен опит на българския пазар и екип от квалифицирани професионалисти.

Основната ни дейност е търговия с гранитогрес – стенни и подови настилки, облицовка за фасада , санитария, аксесоари и обзавеждане за баня. Ние сме единственият официален представител на италианския гранитогрес Casalgrande Padana за България. Също така, внасяме гранитогрес и от Hitit seramik – Турция. И двата бранда предлагат богат избор от колекции, размери и покрития с най-високо качество и показатели.

Предлаганите от нас покрития може да разгледате в шоурумa ни на адрес ул. Околовръстен път 79, ет. 3, /ет.2 в асансьора/.

За Ваше улеснение сме организирали няколко основни екипа, които ще Ви окажат пълно съдействие при избора Ви на материали:

  • Търговски отдел – Нашите квалифицирани и обучени консултанти ще Ви помогнат да се спрете на най-подходящия за Вас гранитогрес и ще Ви изготвят индивидуална оферта.
  • Отдел интериорен дизайн – Разполагаме с екип от опитни дизайнери, които при необходимост ще визуализират Вашите идеи и ще ви помогнат с решение за растер и функционалност на дадено помещение.  Освен това за цялостна и завършена визия, те биха могли да Ви помогнат с избор на аксесоари, санитария и всички необходими за  финализиране на проекта продукти.
  • Отдел довършителни дейности – Можете да разчитате на екипа ни от професионалисти в сферата на довършителните работи. Работейки в партньорство с Weber, използвайки най-добрите материали, ще да реализираме Вашите идеи.